100%
натурален
състав
Препоръчано от
Българската Асоциация
на Ревматолозите
100% гарантиран
резултат

Избавете се от болките в ставите и си върнете
подвижността на ставите само с приема на 1 курс!

Иновационно средство ARTRAID с екстракт от сабелник е ефективно при всички видове артрит и артроза!

 • Облекчава възпалението,, зачервяването и подуването
 • Връща мобилността на ставите след 5-7 дни
 • Предотвратява отлагането на соли и развитието на остеохондроза
 • Възстановява хрущяла при артрит и артроза
 • Елиминира хрускането в ставите и гърба
-50%
Стара цена:
118 лв
Цена с отстъпка:
59  лв

ОСТАНАЛИ 60 ПАКЕТИ ОТ ПРОМОЦИЯТА

Уникалността на ARTRAID е, че ускорява регенеративните процеси и предотвратява развитието на възпаление само за 1 курс на употреба!

Резултатите от ЯМР и ултразвук показват, че тези, които използват крема, отбелязват растеж на хрущяла и подобрение на много други показатели, намаление на проявите на артроза като цяло. Благодарение на революционното развитие 435 000 души вече са избегнали подмяната на колянната става, тоест замяната на ставата с изкуствена.

Новият метод на лечение с ARTRAID хрущялни патологии трябва да бъде алтернатива на традиционните хирургични процедури!

КРЕМ ARTRAID ЩЕ ПОМОГНЕТЕ ВИ НА КРАЛИ! НЕ СТАРТЕТЕ БОЛЕСТТА! ДАВЕТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ СЪОБРАЗЕН ОТГОВОР!

Артрита и артрозара водят до инвалидност!

Важно е да се разпознаят ставни заболявания на ранен етап и спешно да се започне лечение. Болките в ставите и хрускането, подуването и зачервяването са симптоми на артрит и артроза. Без навременно лечение тези заболявания причиняват пълна загуба на подвижност и необратима деформация на ставите.
Ако пренебрегнете болестта, това ще ви доведе до ужасни последици:

Лекарите травматолози препоръчват
само изпитани средства!

“По-голямата част от съвременните ставни препарати са просто локални болкоуспокояващи, които всъщност не засягат структурата на хрущялната тъкан и следователно не лекуват ставата. Тоест, те маскират заболяването, което продължава да прогресира.

Пантентованата от руските учени формулата на крема ARTRAID, съдържа активни натурални активни съставки. Поради свойствата на прополиса, който е част от препарата, всички компоненти проникват директно в кухината на ставната торба и регенерират увредената хрущялна тъкан отвътре. В резултат на това болката преминава, естествената мобилност се връща, подуването и болката в ставите изчезват.

Ефективността на крема се потвърждава от историите за възстановяване на много мои пациенти и клинични изследванияя, проведени в базата на нашия институт.”

А.В. Никофоров
лекар-ревматолог, доктор на медицинските науки

Ефективността на крема ARTRAID се основава на взаимодействието на компоненти, които взаимно се допълват и подсилват:

Зехтин
премахва солите и токсините от съединителните тъкани и предотвратява повторното им отлагане
Маслен екстракт от прополис
активира метаболитните процеси в хрущяла, възстановява ставите и ги предпазва от износване
Екстракт от репей
е отличен регулатор на водно-солевия метаболизъм, така че лесно се справя с проблемите на отлагането на соли. Има мощен противовъзпалителен и обезболяващ ефект върху болните стави, подобрявайки състоянието на хрущяла, тъканите и влакната.
Екстракт от сабелник
премахва симптомите на болка при артрит, ревматизъм, остеохондроза. Много лекари препоръчват използването на сабелникт за лечение на болни стави, както и за обща промоция на здравето.
Пчелен восък
осигурява продължително действие на крема, има защитни и регенериращи свойства и омекотява кожата, допринасяйки за дълбокото проникване на крема.
Кедрова смола
облекчава възпалението и болката при обостряне на заболявания на ставите, хрущялите и връзките, повишава локалния имунитет
Екстракт от мащерка
мащерка лекува ишиас, ишиас, неврит, облекчава добре болката.
Екстракт от хиперикум
притежава мощни противовъзпалителни свойства, помага за нормализиране на кръвообращението.
Екстракт от хмел
съдържа витамини и минерали: витамин С, витамини от група В, калций, магнезий, калий. Може да потуши болката, да облекчи възпалението, спазмите.
Нанесете крем върху възпалените стави
Разтривайте в продължение на 10 минути
Повтаряйте процедурата два пъти на ден
След 1 курс ще забравите за болката, ограниченията!

Някои от 3420 отзиви за пациенти на ARTRAID крем

 • Ивайло, 40 години, Каварна

  “За болката в ставите, не помня”
  ОЦЕНКА:ДАТА НА ОТЗИВА: 2017-05-10
  Бях с диагноза остеохондроза в гимназията. Оттогава през целия си живот се боря с периодични обостряния. Ужасни болки, невъзможност да се направи каквото и да било - само тези, които сами са се натъкнали на това, могат да разберат. Опитах всички възможни и невъзможни народни средства, купих половин аптека, живеех на обезболяващи. Но всичко, което можех да постигна, беше кратко облекчение. Тогава всичко започна отново. От приятели на работа чух за крем ARTRAID. Реших сам да го поръчам, пробвайте го, още повече, че имаше промоция - получих 4 банки за цената на три. Използвам го вече 2 месеца, за болки в ставите, не помня. Не знам, може би просто се е случило. Но определено ще купя още няколко пакета, защото за толкова дълго време нито един инструмент не ми помогна.

  Пенка, 24 години, Пловдив

  “Ставите спряха да болят и хрускат”
  ОЦЕНКА:ДАТА НА ОТЗИВА: 2017-05-10
  Ставите в лактите и китките започнаха да болят още по време на бременност и не спряха след раждането на бебето. Да живееш с малко дете и болки в ръцете е невъзможно! Всяка мама ще ви каже. Опитах различни средства, но нищо не помогна. Моят приятел лекар ме посъветва да пробвам Artrade крем. Съгласих се, първо, защото тя не би ме посъветвала лошо, и второ, защото кремът е напълно натурален и няма да спирам да кърмя и не искам да навредя на бебето си, така че не исках да се забърквам с химията. Използвам крема само 3 седмици, но вече усещам облекчение. Ставите спряха да болят и хрускат, като стара баба! Мисля, че ще си поръчам още няколко буркана за себе си и за моите родители, които също дълго време страдат от болки в ставите. Страхотен инструмент.

  Антонина, 72 години, Бургас

  “Не мислех, че на моята възраст ще карам като млада жена”
  ОЦЕНКА:ДАТА НА ОТЗИВА: 2017-05-10
  Аз съм човек на средна възраст, знам от първа ръка какво са възпалените стави. Цял живот опитвах всичко - и физиотерапия, и таблетки, и мехлеми с кремове. Всички средства носят облекчение за известно време, но трябва да ги вземате отново и отново, за да съществува поне по някакъв начин. Дъщеря ми купи артеиден крем някъде в интернет. Имам чувството, че съм с 20 години по-млад! Вчера дори играх футбол с внуците си. Никога не съм мислил, че на моята възраст ще се вози като млада жена. Затова пробвах дядо си, утре, вероятно, ще отидем на разходка по морето!
 • Никола, 54 години

  “Забравих, че не мога да огъна коленете си”
  ОЦЕНКА:ДАТА НА ОТЗИВА: 2017-05-10
  Когато бях дете - се занимавах с борба. Често имах наранявания, включително и на ставите.Когато приключих със спорта, започнах наддавам допълнително тегло. В резултат на това ставите ме болят почти постоянно. Да вървя по стълбите беше абсолютно мъчение. Жена ми някъде чу за "Артрей". Някакъв вид крем, казва, натурален. Накратко, купих го. Веднага си помислих, че ще се мажа с кремове, това не е мъжествено. Обикновено си инжектирах диклофенак - той помагаше, но се появиха толкова много странични ефекти! А ме болеше много силно, нямах избор, пробвах този пчелен крем. Накратко, това нещо! Подскачам, като яре! Нацяло забравих за факта, че не можех да сгъвам коленете си, а сега съм готов да играя и хоро! Препоръчвам с една дума.

  Алфред, 35 години

  “Болките изчезнаха напълно”
  ОЦЕНКА:ДАТА НА ОТЗИВА: 2017-05-10
  Обичам да карам колело, наистина обичам! Наскоро започнах да забелязвам, че ставите ми започнаха да ме болят ужасно, особено в коленете: болка и изтръпване. Изплаших се, че не мога да правя това, което харесвам, започнах да търся средства в интернет. Попаднах на ARTRAID крем, веднага поръчах - всичко в него е натурално и цената не е е висока. Използвах крема по-малко от месец, но болката напълно изчезна! А с тнея и подуването и възпалението! Ще отида да поръчам още няколко упаковки, докато не е свършил, и ще въртя педалите!

Резултати от клинични изпитвания

В проучването участват 800 доброволци с артрит и артроза с различна тежест. Всички нанасяха крем
ARTRAID в продължение на 20 дни два пъти на ден

100%
натурален
състав
Препоръчано от
Българската Асоциация
на Ревматолозите
100% гарантиран
резултат

Забравете за болките в ставите!

Поръчайте иновативното средство ARTRAID и се насладете на подвижен живот!

 • 1 ДЕНБолката, зачервяването и подуването изчезват
 • 7 ДЕНВръща се мобилността на ставите
 • ДЕН 14Хрущялната тъкан се възстановява
 • 21 ДЕН100% възстановяване и здрави стави

ДО КРАЯ НА ПОМОЦИЯТА

05
12
56
-50%
Стара цена:
118 лв
Цена с отстъпка:
59  лв

ОСТАНАЛИ 60 ПАКЕТИ ОТ ПРОМОЦИЯТА